Дрехи от ФАР

Дрехи и модни съвети за вас.

На мода е небрежният стил

Лятото е сезон на забавления, ваканция и отмора. Нека вашите дрехи бъдат съобразени с това. Дайте свобода на тялото си и изберете ефирни рокли, носещи духа на прованса.  Съвременните тенденции в дамската мода акцентират на флорални мотиви и по-разчупени кройки. Особено актуални са дългите рокли от фини, полупрозрачни материи. За да подчертаете линията на бюста или елегантността на гърба си, изберете рокля със свободно падащо римско деколте или такава с гол гръб. Нека косите ви падат свободно или бъдат вплетени в хлабава плитка. На мода е естенствения момичешки вид, който пленява с натурално очарование и невинност.

Съчетанието от различни дрехи е начин да изразите себе си и да заявите своя личен моден почерк. Така със сигурност няма да останете незабелязани, където и да се намирате. Комбинирайте втален спортен потник от естествена материя с ефирна рокля с презрамки. Нека потничето е в контрастен или неутрален цвят, особено ако десенът на роклята е по-пъстър. Тази спортно-елегантна модна комбинация ви дава възможност всеки път да изглеждате различно. Бял топ и рокля в цвят мента ви придават непринуденост и естественост. Черен втален потник с пъстра рокля с преплетени презрамки ви превръща в омагьосваща красавица.  Не се страхувайте да носите подобни дрехи в съчетание с маратонки. Ако все пак държите на елегатната визия, заложете на така популярните и изключително удобни сандали с платформа.

За да постигнете ново очарование във външния си вид, винаги може да намерите нови и нетипични идеи в модни блогове и сайтове, предлагащи продажба на дамски и мъжки дрехи. Съобразете цялостната си визия с вашата възраст, телосложение, прическа, тен, стил на живот и месторабота. Дайте шанс на нови идеи, които до този момент сте отхвърляли – това е още един начин да разнообразите живота и стила си.

Не забравяйте - небрежният стил ви придава младежко очарование, кара ви да се чувствате свободни и безгрижни и не на последно място – никога не излиза от мода.  

Вход