Дрехи от ФАР

Дрехи и модни съвети за вас.

Перфектната рокля

Перфектна е онази рокля, която ви прави неотразима и същевременно с това не ви кара да се чувствате неестествено. Тя не е прекалено дълга, прекалено тясна, прекалено разголена или помпозна, тя е мека, приятна, удобна, но и модерна, приковаваща вниманието, подчертаваща вашия чар и съответстваща на личния ви стил.

Перфектната рокля можете да познаете от пръв поглед, също като първото истинско влюбване. Сърцето ви ще я посочи и ще искате да я имате. Ще я описвате с думите „тя е създадена за мен“, ще я съзерцавате дълго, ще я обличате без повод, ще я пазите като очите си. Тя задължително ще е в цвета, който ви хармонизира и отговаря на вашата натура. Ако обичате свободата и природата, тя ще е в бебешки син цвят. Като небето, което ви кара да си мечтаете и да се реете като птица в най-безгрижните си моменти. Съчетайте тази рокля с красива златно-диамантена диадема, за да заблестите. С подобен аксесоар в косите със сигурност ще заприличате на истинска принцеса.

Емблематично съчетание за вашите по-специални поводи е вталената черна  пола, която се разкроява по тялото и е дълга до петите. В комбинация с копринена блуза в цвят слонова кост и голи рамене, вие ще сте запомняща се и неотразима. За повече блясък, добавете колан  от камъни и по-ефектни бижута. 

Издържан и секси вид можете да имате с рокля от две части и ярко червило. Независимо от това дали тя ще е черна като нощта, тъмно синя или в ярък коралов цвят, ще ви придаде излъчване на жена вамп и ще прикове погледите на мъжете.

Романтично настроените дами могат да изберат прекрасни елегантни рокли в съчетание с дантели. Друг добър избор, който ще ви накара да заблестите е рокля в бонбонено розово. Тя ще ви направи нежна, различна и много уязвима, което буквално разтопява всеки мъж.

Вход